La mia cucina_Bucataria mea

22 marzo 2009

Gugelhupf al cioccolato_Guguluf cu ciocolata

Ingredienti_Ingrediente:
200 gr uova (pesate senza guscio) nel mio caso erano 4 – 200 gr de ouă (fără coajă) in cazul meu erau 4 ca număr
200 gr farina mescolata con un cucchiaino oppure una bustina di lievito per dolci – 200 gr de făină plus o linguriţă de praf de copt sau un pliculeţ
200 gr zucchero (lo ridurrei in futuro) – 200 gr de zahăr (dacă il mai fac reduc la jumătate)
150 gr burro fuso – 150 gr de unt topit
150 gr cioccolato – 150 gr de ciocolată
200 ml yoghurt – 200 ml de iaurt
una manciata di uvetta – un pum de stafide

Ho montato nel Kenwood le uova con lo zucchero fino quando raddoppiano il volume e “scrivono”_Amestec cele 200 de grame de ouă fără coajă (4 ca număr) cu 200 de grame de zahăr şi le pun in robot la viteza maximă pină ce se dublează şi sunt spumoase
Dopo tolgo la ciotola e comincio a versare a filo il cioccolato fuso insieme al burro, mescolando pianissimo e sempre nello stesso verso, e successivamente aggiungo lo yoghurt_Apoi pun bolul de la robot pe masă şi incep să mestec incetişor cu telul mereu in acelaşi sens şi incet vărsind precum uleiul la maioneză ciocolata topită impreună cu untul, apoi in acelaşi mod paharul cu iaurtul

Aggiungo poi la farina mescolata al lievito per dolci con questo attrezzo continuando a mescolare pianissimo e nello stesso verso_Adaug apoi făina amestecată cu praful de copt cu ajutorul acestei site şi continuu mestecind mereu incetişor şi in acelaşi sens

All’ultimo aggiungo l’uvetta infarinata_După care in ultimul moment adaug pumnul de stafide trecute prin făină

Faccio cuocere a 180°C per un’ora_Las sa se coacă la 180°C ° pentru o ora

Blog su WordPress.com.

%d blogger cliccano Mi Piace per questo: