La mia cucina_Bucataria mea

28 marzo 2009

Pesce_Branzino al cartoccio

Filed under: 04. Pesce_Peşte — Tag:, — Adriana Nicoleta @ 22:20
 
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Il branzino pulito con un rametto di rosmarino ed una fettina di limone nella pancia_Pestele curatat cu o ramura de rozmarin si o felie de lamiie in burta
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Cotto al cartoccio 30 minuti a 200°C_Copt in pachetul facut din folia de aluminiu la 200°C

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Apro il cartoccio e per pulirlo tolgo prima la coda e la testa, poi l’estremità della schiena, poi la pelle dalla parte di sopra_Deschid pachetul si ca sa-l curat mai intii ii tai capul si coada, apoi fisia subtire de la spinare, moment in care se poate lua pielea de deasupra care se ridica frumusel si incetisor
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alzo piano il filetto di sopra e poi la lisca centrale che si alza facilmente_ridic usor partea de file de deasupra si ramine de scos osul central care si el se ridica usor

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resta solo la parte di filetto di sotto che una volta sollevato lascia solo la pelle sull’alluminio_mai ramine partea de file de dedesubt care si el odata ridicat va lasa pielea pe folia de aluminiu

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Branzino pulito e squamato con sopra un emulsione fatta con prezzemolo, olio, aglio, succo di limone, acciughe e 2 foglie di alloro_Branzino curatat de solzi cu o emulsie deasupra facuta din patrunjel, ulei, usturoi, sos de lamiie, ansoa si 2 foi de dafin

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cotto_copt
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pulito_curatat
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