La mia cucina_Bucataria mea

1 aprile 2009

Pollo alla birra_Pui cu bere

Filed under: 03. Secondi_Feluri II — Tag:, — Adriana Nicoleta @ 11:14


Di solito prendo le cosce o sovracosce, tolgo la pelle e metto a rosolare senza niente in una similbarbarapentola_
De obicei cel mai des cumpăr pulpele din partea de sus a puiului, le curăţ de piele şi le pun intr-o tigaie de aluminiu groasa antiaderentă fără nimic in ea, la prăjit la foc mare

da entrambi i latti_le rumenesc pe ambele părţi

tolgo la carne e dentro il sughetto che si è formato_Şi ele lasă acest sosuleţ

faccio appassire quanto cipolla voglio, ognuno può mettere quanta ne vuole_Scot pulpele şi in sosuleţ inăbuşesc ceapa, fiecare poate pune cită vrea in funcţie de cum ii place

rimetto la carne e copro quasi di birra, io la birra adesso la prendo alla Lidl, quella verde in lattina, la più economica, è bionda e a me piace, logico che se si usa una birra scura doppio malto per esempio il gusto cambia di molto_Cind ceapa e inmuiata, repun pulpele şi acopăr cu bere, eu o folosesc mereu pe cea blondă pentru că asta imi place dar fiecare poate pune de care vrea
e lascio cuocere_Acopăr şi las să fiarbă citva timp in linişte, de obicei le fac de azi pe miine tocmai ca să aibă timp să fiarbă liniştit şi fără grabă, uneori sunt aşa de fierte că se desprinde uşor osul şi las numai cărniţa că aşa e şi mai uşor de mincat

fino quando si evapora tutta la birra, in genere faccio cuocere alla sera per la sera dopo, certe volte la carne si disfa proprio e allora tolgo pure le ossa, così si mangia più volentieri_Berea se evaporă şi rămine acest sosuleţ minunat

e mi piace da matti accompagnarle con la purea di patate_Şi asta e farfuria cu piure de cartofi, in ziua in care am făcut aceste poze

Crea un sito o un blog gratuitamente presso WordPress.com.

%d blogger cliccano Mi Piace per questo: