La mia cucina_Bucataria mea

23 agosto 2009

Tortine salate con cipolla_Mini tarte cu ceapa

Filed under: 01. Antipasti_Aperitive — Adriana Nicoleta @ 10:27

Ho fatto l’impasto con 300 gr burro, 300 gr formaggio spalmabile e 600 gr farina, sale. Si può usare subito o far riposare in frigo e usarlo all’occorrenza_Am facut aluatul din 300 gr de unt, 300 gr de brinza tartinabila si 600 gr de faina, sare. Se poate folosi imediat sau se poate pastra in frigider si folosi la nevoie

l’ho steso, ritagliato e messo negli stampi_l-am intins, taiat si pus in tavile speciale

Ripieno – Umplutura

50 gr  di burro – 50 gr de unt
1 cipolla grossa tritata – 1 ceapa mare tocata marunt
250 gr di panna – 250 ml de smintina
2 cucchiaini di senape – 2 lingurite de mustar
sale e pepe – sare si piper

Si soffrigge la cipolla nel burro fino quando diventa morbida, si aggiunge la panna e si fa prendere il bollore, si spegne, si aggiunge la senape e si regola di sale e pepe, quando il composto è freddo si riempiono le tortine e si fanno cuocere in forno a 200°C per circa 30 minuti_Se topeste ceapa in unt pina cind devine moale, se adauga smintina si se da in clocot, se stinge, se adauga mustarul, sare si piper si cind s-a racit se umplu tartele si se coc in cuptor la 200°C circa 30 de minute

Crea un sito o un blog gratuitamente presso WordPress.com.

%d blogger cliccano Mi Piace per questo: