La mia cucina_Bucataria mea

30 settembre 2009

Tacchino cosce ripiene_Pulpe de curcan umplute

Filed under: 03. Secondi_Feluri II — Adriana Nicoleta @ 10:24
Ho tolto la pelle e disossato delle sovracosce di tacchino, ho infilato il coltello lungo l’osso e ho fatto un taglio, le ho aperte e ho tolto l’osso, le ho battute un po’ con il martello per la carne.

Am scos pielea şi apoi dezosat partea superioară a  pulpelor de curcan, am introdus cuțitul pe lângă os și le-am tăitat deschizându-le astfel, apoi am tăiat în jurul osului până ce acesta a ieșit. După ce le-am dezosat le-am bătut puțin cu ciocanul.

Per il ripieno ho usato dei pomodori secchi_Pentru umplutură am folosit roşii uscate

66805

ho aggiunto delle olive verdi e nere, zucchine alla griglia condite con olio e aglio_am adăugat măsline verzi și negre, dovlecei la grătar cu ulei și usturoi

66806

ho riempito le cosce_am umplut pulpele

66807

e le ho cucite_si apoi le-am cusut

66808

le ho cotte nel forno a 200°C per un’ora_le-am copt la 200°C pentru o ora

66809

e accompagnate con della verza rossa in insalata_si servite cu salata de varza rosie

66810

Blog su WordPress.com.

%d blogger cliccano Mi Piace per questo: