La mia cucina_Bucataria mea

25 ottobre 2009

Gugelhupf al cacao_Guguluf cu cacao

Filed under: 09. Dolci_Dulciuri — Adriana Nicoleta @ 11:46
Ingredienti - Ingrediente:

350 gr farina -350 de grame de faina
280 gr uova (circa 4) -280 de grame de oua (circa 4)
200 gr zucchero -200 de grame de zahar
100 gr burro -100 de grame de unt
35 gr cacao -35 de grame de cacao
50 gr latte -50 de grame de lapte
una bustina lievito per dolci -1 plic de praf de copt
pizzico di sale -2 prafuri de sare
Preparazione – Preparare:
Si scioglie il burro e si fa raffreddare, si montano le uova con lo zucchero, si aggiunge poco alla volta la farina mescolata al cacao ed allo lievito per dolci, alternando con il burro e il latte. Si fa cuocere a 180°C per 40 minuti.

se topeste untul si lasa sa se raceasca. se bat spuma cu mixerul ouale cu zaharul, apoi se adauga putin cite putin faina amestecata cu cacao si praful de copt, si din cind in cind alternind untul topit si laptele.  se da la cuptor la 180°c pentru 40 de minute

P3150009

Blog su WordPress.com.

%d blogger cliccano Mi Piace per questo: