La mia cucina_Bucataria mea

11 novembre 2009

Biscotti ripieni_Biscuiti umpluti

Filed under: 09.1 Biscotti_Biscuiti — Adriana Nicoleta @ 00:19

Ingredienti_Ingrediente

800 gr farina di grano tenero 00 – 800 gr faina de griu oo
300 gr zucchero semolato – 300 gr zahar tos
300 gr burro (temperatura ambiente) – 300 gr unt ( la temperatura bucatariei)
200 ml panna liquida – 200 ml smintina
4 uova intere – 4 oua intregi
1 cucchiaino lievito per dolci o bicarbonato – o lingurita de praf de copt sau bicarbonat
un pizzico di sale – sare
Si mescolano tutti gli ingredienti, io uso il Kenwood ma ognuno può usare il robot in dotazione oppure può fare l’impasto anche a mano_Se amesteca totul, pe mine ma ajuta Kenwoodul dar fiind un aluat moale puteti sa folositi orice alt robot cu lamele pentru aluat daca vreti sau il puteti face si manual.

1

Si trasferisce l’impasto sul piano di lavoro e si cominicia a lavorarlo e dividerlo, se necessario usare la farina_Dupa care il luati si il puneti pe planseta si il modelati ajutindu-va mereu cu faina, eventual adaugind daca e necesar, cantitatea asta eu am impartit-o in bucati.

2

Si stende la pasta e si taglia con le formine_Si incepeti sa faceti o foaie pe care o taiati apoi cu forma pe care o doriti

3

Questi sono quelli ripieni di marmellata di arance, ho solo appoggiato il taglia biscotto per dare la forma e in centro ho messo un po’ di marmellata_Pentru cele umplute am apasat putin cu forma ca sa am conturul si in mijloc am pus un pic de marmelada

4

Ho piegato sopra il foglio di pasta. Ho premuto un po’ i bordi intorno ad ogni mucchietto di marmellata e poi ho tagliato con la formina_Apoi am pus foaia deasupra, am folosit aceeasi foaie eu impaturind-o. Am apasat putin in jurul movilitei cu umplutura ca sa nu se desfaca apoi si am taiat cu forma

5

ripieni_umpluti

6

cotti 20 minuti a 180°C_copti 20 de minute la 180° C.

8

le macine

7

anelli_inele

biscotti con gocce di cioccolato o loqum_ fursecuri cu ciocolata si rahat

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