La mia cucina_Bucataria mea

4 dicembre 2009

Plum cakesalato con olive_Chec sarat cu masline

Filed under: 01. Antipasti_Aperitive — Tag:, , — Adriana Nicoleta @ 14:07

La ricetta di stella_Reteta Stellei

Ingredienti_Ingrediente
4 uova_4 oua

100 gr farina_100 gr faina

150 gr olive_150 gr masline

250 gr prosciutto cotto a pezzettini_ 250 gr sunca de praga taiata marunt

150 gr formaggio gratuggiato_150 gr branza rasa

3 cucchiai olio di oliva_ 3 linguri de ulei masline

1 cucchiaino lievito in polvere_1 lingurita praf de copt
Si mescolano bene le uova con la farina e poi si aggiungono uno alla volta nell’ordine di sopra gli altri ingredienti. Si fa cuocere a 180-200°C per circa 45 minuti_Se amesteca bine ouale cu faina si apoi celelalte  ingrediente pe rind in ordinea de mai sus. Se coace la 180-200°C pentru circa 45 de minute.

fetta_felie

4 commenti »

  1. Minunat acest chec aperitiv … si minunat de simplu !!! De la Craciun de cand l-am descoperit si pana acum l-am facut dej ade vreo 3 ori. Dupa gustul familei mele ma gasit si combinatia perfecta … impreuna cu ardeii copti fcauti de mine astavara si conservati!!!

    Commento di Geta — 8 febbraio 2010 @ 11:36

  2. Si mie imi place foarte mult, atita timp cit mentii cantitatea de faina si restul poti jongla cum vrei cu ingredientele. Important e sa mentii proportiile ca sa nu risti sa nu creasca. Mai am 2 foarte bune, cu somon si telemea, sunt la un subiectul cu ziua lui Marco de anul trecut, cred ca nu e in stadiu de ciorna si ca se vede. O sa verific.

    Commento di adriananicoleta — 8 febbraio 2010 @ 17:13

  3. Multumesc, le-am gasit unde mi le-ai indicat. Pentru mine sunt suficient de explicite. Dar la cel cu branza, tu spui telemea in romaneste in timp ce in italiana spui feta. Este acelasi lucru ? Sau altfel spus ce tip de branza este bine de folosit .. mai uscata sau mai grasa ? Si presupun ca zvantata .

    Commento di Geta — 8 febbraio 2010 @ 18:33

  4. Telemeaua romaneasca este feta italiana si greceasca. Si da, trebuie sa fie zvintata. Mie mi-au ramas de la ziua lui Marco si le-am congelat taiate felii si au fost foarte bune si decongelate.

    Commento di adriananicoleta — 8 febbraio 2010 @ 18:49


RSS feed for comments on this post.

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...

Blog su WordPress.com.

%d blogger cliccano Mi Piace per questo: