Ingredienti_Ingrediente:
– lonza di maiale_carne de porc
– aglio, sale, salvia, rosmarino_usturoi, sare, salvie, rozmarin
Ho schiacciato nel mortaio aglio, sale, salvie e rosmarino_am pisat in mojar usturoi, sare, salvie si rozmarin
spalmato sulla lonza_intins pe carne
cotto mezz’ora a 250°C_copt 30 de minute la 250°C
si presentava così_arata asa
ho continuato la cottura per altri 30 minuti a 200°C e poi altri 30 minuti di nuovo a 250°C_am continuat pentru 30 de minute la 200°C si apoi iar 30 de minute la 250°C
fino quando la temperatura interna della carne era di 70°C_pina cind temperatura interna a carnii era de 70° C
su eu fac cateodata friptura de porc cam asa,fac un amestec din ulei de masline ,usturoi,rozmarin si lamaie si o tin in frigder la marinat cateva ore,dupa care la cuptor sau in cratitile mele care e ca la cuptor .
Commento di pansy — 10 febbraio 2010 @ 00:12
Eu fac multe incercari pentru ca aceasta carne greu ramine moale, o sa incerc data viitoare sa o tin citva timp in lapte cum spunea Bebe pe Arta culinara si eventual apoi sa o coc asa sa vedem ce diferenta e.
Commento di adriananicoleta — 10 febbraio 2010 @ 07:36
totul depinde de temperatura si timpi de coacere,ca la vaca romneasca.daca o faci,cum fac eu in cratitile mele ,cred ca iese cam in 30 minute retata asta ,poate mau putin,am s-o fac si iti spun.si vin si cu dovezi…!!!!!!!!!!!!!
Commento di pansy — 10 febbraio 2010 @ 20:00