La mia cucina_Bucataria mea

15 febbraio 2010

Bovino_Albese_Carpaccio de carne cruda

è uno dei 2 modi in cui si mangia la carne cruda in Piemonte, la carne è tagliata a fettine trasparenti_este unul dintre cele 2 moduri de a minca carnea cruda in Piemonte, carnea se taie in felii transparente

circa mezz’ora prima di servirla la condisco con olio di oliva extravergine, suco di limone, sale, pepe e scaglie di parmigiano reggiano_cu o jumatate de ora inainte de a o servi pun deasupra ulei de masline extravirgin, suc de lamiie, sare, piper si aschii de parmigiano reggiano

3 commenti »

  1. e foarte tentant.nu am mancat niciodata.cred ca problema e sa tai asa subtire carnea.ce fel de carne folosesti?

    Commento di pansy — 16 febbraio 2010 @ 14:23

  2. E carne de vita, nu stiu sa-ti zic ce bucata pentru ca mi-o taie macelarul, pot sa-ti zic doar ca e mai scumpa decit sottofiletto care e cel mai scump😛
    Dar am auzit din ce scriau fetele ca acum se gaseste si in Romania, probabil e scris carpaccio pe ea, daca ai incredere in magazin si stii de unde provine carnea poti incerca, asta daca iti place si biftecul tartar, daca nu-ti place deci nu suporti carnea cruda nu incerca. E in mare masura chestie de gusturi dar eu trebuie sa recunosc ca, desi nu ma omor dupa ea dar o gust, am mincat unele biftecuri tartar splendide, daca nu gustam inainte de a zice ca nu maninc carne cruda, nu stiam ce pierd😀

    Commento di adriananicoleta — 16 febbraio 2010 @ 18:24

  3. imi place biftecul tartar si cred ca o sa-mi placa si asta.

    Commento di pansy — 17 febbraio 2010 @ 19:17


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