Ho usato questa volta questi salsicciotti ma in genere uso ogni tipo di salsiccia che ho a disposizione, anche affumicata. _Eu am folosit cirnaţii ăştia dar de regula folosesc orice fel de cirnati gasesc, chiar si afumati
Questi erano abbastanza grassi perciò li ho messi in padella così come erano, ho solo fatto qualche taglio quà e là, fuoco alto e coperchio, a metà cottura li giro e li lascio arrostire un po’_Sunt din născare suficient de plini de grăsime aşa că eu ii pun, după ce ii crestez, in tigaia groasă şi antiaderentă la foc mare şi cu capac, ii invirt şi in final vor fi aşa, ii las numai să se rumenească bine pe ambele părţi
nel grasso rilasciato_in grăsimea lăsată in tigaie
aggiungo le patate, il coperchio e lascio cuocere 10 minuti aggiungendo un bicchiere d’acqua se necessario_pun cartofii, capacul şi las să fiarbă 10 minute adăugind un pahar cu apă
poi aggiungo i peperoni che hanno bisogno di minor tempo per cuocere, loro anche se restano croccanti va bene lo stesso_după care adaug ardeii, mă interesează să fie fierţi cartofii, dacă ardeii rămin crocanţi cu atit mai bine
In questo caso non ho aggiunto sale perché i salsicciotti erano già abbastanza conditi per conto loro_Precizez că n-am pus nici sare nici piper pentru că aceşti cirnaţi erau foarte bine condimentaţi şi fierbind legumele in sucul lor au prins gust bun.
Rispondi