Ingredienti – Ingrediente
300 gr farina – 300 gr faina
15 gr lievito in polvere – 15 gr praf de copt
3 cucchiai cacao – 3 linguri cacao
300 gr zucchero – 300 gr zahar
250 gr burro – 250 gr unt
4 uova – 4 oua
150 ml latte – 150 ml lapte
200 gr cioccolato – 200 gr ciocolata
In una casseruola capiente ho messo il burro, lo zucchero ed il cacao_Intr-o craticioara destul de mare am pus untul, zaharul si cacao-a
ho messo sul fuoco mescolando sempre fino quando si sono sciolti, in quel momento ho aggiunto il latte ed i tuorli, uno alla volta_am pus pe foc amestecind mereu pina cind s-au topit, am adaugat laptele si apoi galbenusurile, cite unul pe rind
sopra 200 gr di cioccolato a cubetti ho messo 15 cucchiai di composto_peste 200 gr de ciocolata bucatele am pus 15 linguri de compozitie
questa sarà la crema da mettere sopra_aceasta va fi crema care se pune deasupra
ho aggiunto una parte di farina_am adaugat o parte din faina
poi gli albumi montati a neve_apoi albusurile batute spuma
amalgamate, ed infine la restante farina_amestecate, si apoi restul de faina
ho versato nella teglia_am varsat in forma
cotta a 180°C per 30 minuti_coapta la 180°C 30 de minute
ho versato la crema al ciocolato sopra_am varsat crema de ciocolata deasupra
e delicios rezultatul
Commento di cristian — 17 aprile 2011 @ 18:59