Ingredienti-Ingrediente
pasta per lasagne – foi pentru lasagne
pesto – pesto
besciamella fatta con brodo vegetale, farina, olio e farina – un fel de sos alb facut cu apa in care au fiert legume(deci supa vegetala), ulei si faina
zucchine grigliate – dovlecei copti la gratar
ungo la teglia e sistemo il primo foglio di pasta_in tava unsa cu unt sau ulei se pune o foaie de lasagne (am folosit foi proaspete care nu au nevoie de a fi prefierte).
un strato di besciamella_peste care am pus asa zisul sos alb astfel incit sa fie acoperita bine foaia ca sa aiba de unde sa-si a lichidul pentru a se coace
un strato di zucchine e sopra besciamella mescolata con il pesto_Am pus apoi un strat de dovlecei si deasupra sosul alb amestecat cu pesto pentru ca acesta din urma era prea dens si nu reuseam sa-l intind
e così via fino al riempimento della teglia_si tot asa pina ce s-o umplut tava, deasupra un alt strat de sos alb si pesto
pronta per essere infornata_gata pentru a putea fi pusa la cuptor
coperta con l’alluminio e infornata a 180°C_acoperita cu aluminiu si bagata la cuptor la 180°C
mezz’ora di cottura coperta e poi un altro quarto d’ora o mezz’ora scoperta_jumatate de ora de copt acoperita si apoi un alt sfert jumatate de ora descoperita
sezione_sectiune
Rispondi