Venerdi, 14 ottobre 2011, ore 20.30
Menu
Entrée: Gambero impanato conla Tondagentile di Langa
Filettino di tonno in crosta di sesamo con piccola caponata di verdure
Baccalà gratinato su crostino di polenta fritta
Zuppa di pesce alla Mediterranea (senza lische)
Gran fritto di calamari, gamberi e alici
Strüdel di mele golden al Barolo chinato con gelato al mascarpone
Caffè, Digestivi
Vini: Alto Adige DOC Goldmuskateller (San Michele Appiano)
Erbaluce di Caluso DOCG (Tenuta Roletto)
Buna Adriana, am aruncat o privire pe site-ul restaurantului si am vazut ca aceste ceni le organizeaza ei cand si cand. Dar cand nu se pute vedea de pe site. Tu cum faci sa afli din timp , pentru ca imi imaginez ca trebuie rezevare. Multumesc anticipat, Geta
Commento di Geta — 18 ottobre 2011 @ 13:41
Eu cunoscindu-l stiu dinainte, altminteri se foloseste “passaparola” sau trimite mail, daca esti interesata iti trimit mailul data viitoare, in principiu luna viitoare va face un fritto misto si in decembrie una inainte de Craciun, fara o tema a parte.
Commento di adriananicoleta — 18 ottobre 2011 @ 16:12
Multumesc pentru informatii. Adresa lor de email se gaseste pe site. As vrea sa merg odata , din prezentarile tale pare totul foarte bun.
Dar o luna anume nu pot anticipa acum . Numai bine, Geta
Commento di Geta — 18 ottobre 2011 @ 21:30