La mia cucina_Bucataria mea

13 novembre 2011

Pasta_Tubicini con crema al formaggio_Tuburi cu crema de brinza

Filed under: 01. Antipasti_Aperitive, 06. Formaggi_Brânzeturi — Adriana Nicoleta @ 00:59

Pasta phillo, tagliata della misura del tubo di metallo per cannoli, unta con un po’ di olio e rotolata sul tubo anch’esso unto con l’olio_Aluatul de placinta taiat fisii si uns din cind in cind cu ulei si apoi infasurat in jurul tuburilor de metal si ele unse cu un pic de ulei

finito_terminat

cotto a 200°C fino quando inizia a dorare _copt la 200°C

ho tolto i tubi mentre erano ancora bollenti_am  scos tuburile cit erau fierbinti

ho frullato 2 mozzarelle, un po’ di strachino, olive e olio extravergine siculo e con la sac-a-poche ho riempito  i tubicini_apoi am amestecat in blender 2 mozzarelle si un stracchino mic de tot cu putine masline si un pic de ulei din Sicilia si cu ajutorul posului am umplut tuburile cind s-au racit

voilà

2 commenti »

  1. Dupa ce am scris o jumatate de ora am realizat ca nu sunt conectata si s-a dus … de suflet tot comentariul😦
    Te rog frumos sa-mi spui daca ai gasit foi de placinta aici si la ce magazin. Apoi te mai rog frumos sa-mi spui de unde pot cumpara tuburile.
    Este o reteta minunata! poate fi folosita cu orice fel de umplutura (dulce sau sarata) si este de maaaaare efect!!!
    Multumesc!

    Commento di elena2na — 8 febbraio 2012 @ 15:22

  2. Tuburile din metal le poti gasi in orice supermarket mai mare, acolo unde sunt toate nimicurile pentru cofetarie, bucatarie.
    Pasta phillo am gasit-o pe ici pe colo, intr-o vreme era la Metro congelata, apoi o gaseam intr-un supermarket care se numeste Ipergross, intr-o vreme a fost si la Auchan dar cred ca a fost o proba si nu mai e, eu nu prea il frecventez.
    Da, asa e, e o idee buna, eu am pus prea multa pasta, ar trebui sa fie un pic mai subtiri, si da, se pot folosi orice fel de umpluturi, singura chestie e ca trebuie umplute in ultimul moment ca sa ramina crocante.

    Commento di adriananicoleta — 8 febbraio 2012 @ 23:17


RSS feed for comments on this post.

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...

Blog su WordPress.com.

%d blogger cliccano Mi Piace per questo: