Ho pelato e tagliato a cubetti 3 piccole barbabietole rosse, un cavolo rapa, 5 patate e una zucca piccola Butternut, più una cipolla bianca, messe nella teglia unta di olio, alla fine aggiunto sale aromatizzato, un grattatina di zenzero fresco e pangrattato_Am curatat si taiat bucati 3 sfecle rosii mici, o gulie, 5 cartofi si un dovleac mic Butternut, plus o ceapa alba, le-am pus in tava unsa cu ulei, la sfirsit am adaugat sare aromata, o bucatica de ginger dar pe razatoare si pesmet
cotte a 250°C ventilato per 30-40 minuti, le ho lasciate belle croccanti, buonissime e coloratissime nonostante siano verdure invernali, prima di servire ho aggiunto un po’ di prezzemolo fresco_coapte la 250°C cuptor ventilat pentru 30-40 de minute, mie imi plac mai crocante, foarte bune si foarte colorate desi sunt legume de iarna, inainte de a servi am adaugat un pic de patrunjel proaspat
Rispondi