Asparagi viola bolliti (dopo la bollitura diventano verdi) condita con una salsa fatta nel Bimby: 2 uova, 250 ml latte, 30 gr farina, 2 burrini alle erbe Meggle (40 gr), 100 gr Gouda – 90°C per 10 minuti a velocità 4_Sparanghel mov fiert (dupa ce a fiert a devenit verde) cu sos de brinza facut in Thermomix: 2 oua, 250 ml lapte, 30 gr faina, 2 unturi mici cu ierburi aromate si usturoi marca Meggle (40 gr), 100 gr de brinza Gouda – 90°C 10 minute viteza 4
25 marzo 2012
2 commenti »
RSS feed for comments on this post.
am vazut ca au aparut si astia verzi, am vrut ieri sa iau,dar cam ofiliti.Abia astept sa apara cei loco.Arata super,le-ai pus paturica ca sa nu le fie frig;)
Commento di Ioana — 25 marzo 2012 @ 16:40
Da, si era o paturica extrem de gustoasa 😀
Commento di adriananicoleta — 25 marzo 2012 @ 22:28