La mia cucina_Bucataria mea

7 settembre 2014

Pesce_Polpo cotto metodo Montersino_Caracatita fiarta dupa metoda Montersino

Filed under: 04. Pesce_Peşte — Adriana Nicoleta @ 22:57

Per un polpo di circa 300 gr mettere in una pentola 100 gr di pomodori, uno spicchio d’aglio, mezza cipolla, un bicchiere di vino bianco e circa mezzo bicchiere di olio extravergine d’oliva, prezzemolo e/o basilico, pepe e/o peperoncino a piacimento. Chiudere con più strati di pellicola per microonde e poi fermarla con dello spago. Mettere a cuocere sulla fiamma alta e quando la pellicola si gonfia abbassarla al minimo_Pentru o caracatita de circa 300 de gr se adauga 100 de grame de rosii, un catel de usturoi, jumatate de ceapa, un pahar de vin albe sec si circa o jumate de pahar de ulei de masline extravirgin, patrunjel si/sau busuioc, piper si/sau ardei iute dupa plac. Se inchide oala cu citeva straturi de pelicula speciala pentru microunde si se fixeaza bine cu snur. Se pune la fiert la foc mare care se coboara apoi la minim dupa ce a inceput sa se umfle si sa fiarba.

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Si fa bollire per 45 minuti poi si spegne e non si tocca, la pellicola farà il sottovuoto e si lascia così altri 30 minuti_Se lasa la fiert 45 de minute dupa care se stinge focul, pelicula va cobori creind un subvid si se lasa la racit in acest fel cel putin 30 de minute
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Il polpo cotto così resta morbidissimo_Caracatita fiarta in acest fel ramine foarte moale
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E si può utilizzare ad esempio per un’insalata di polpo con patate e olive taggiasche_Si se poate folosi de exemplu pentru o salata de caracatita cu cartofi si masline
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