La ricetta di Manuela presa da Martha Stewart – Reteta Manuelei luata de la Martha Stewart
io l’ho fatta così – eu am facut-o asa
Ingredienti – Ingrediente:
180 gr di farina – 180 gr faina
180 di zucchero – 180 gr zahar
4 cucchiai di cacao amaro – 4 linguri de cacao
7 cucchiai di olio di nocciole – 7 linguri de ulei de alune
1 cucchiaio di aceto di miele – 1 lingura de otet din miere
1 cucchiaino essenza di rhum – 1 lingurita de esenta de rom
250 ml succo di mirtillo – 250 ml suc de afine
1/2 cucchiaino di bicarbonato – 1/2 lingurita de bicarbonat
1 pizzico di sale – 1 strop de sare
Si mescolano con un cucchiaio in una ciotola farina zucchero cacao bicarbonato e sale poi si aggiungono i liquidi, si versa nello stampo da 18 foderato con carta da forno bagnata – Se amesteca cu lingura intr-un castron faina zaharul cacao si bicarbonat si apoi se adauga lichidele, se varsa compozitia intr-o forma de tort de 18 umezita cu apa
si fa cuocere a 180° per 35/40 minuti – se coace in cuptor la 180°C pentru circa 35/40 de minute
il risultato è questo – rezultatul este acesta
la consistenza è morbida, umida e soffice – consistenta este moale, umeda si pufoasa
Rispondi