Ingredienti_Ingrediente
70 g fecola – 70 gr fecula
70 g farina 00 – 70 g faina 00
140 g zucchero – 140 gr zahar
3 uova medie – 3 oua de marime medie
3 tuorli di uova medie – 3 galbenusuri de oua de marime medie
un cucchiaino di vaniglia naturale – o lingurita de vanilie naturala
50 g di burro sciolto – 50 gr de unt topit
un pizzico di sale – un praf de sare
la teglia da usare di 28 cm di diametro – tava care trebuie folosita cu diametrul de 28 de cm
Si montano a bagnomaria le uova intere con i tuorli e lo zucchero per 5 minuti – Se bat spuma pe aburi ouale intregi cu galbenusurile si zaharul 5 minute
Si montano nel kenwood per altri 10 minuti fino quando diventano chiare – Se pun in kenwood in robot si se bat pentru alte 10 minute pina cind se deschid la culoare si devin spumoase
Si aggiungono le farine poco alla volta. Si aggiunge il burro sciolto, mescolato prima con un cucchiaino di farina e un cucchiaio di composto. Versarlo sul bordo, poco per volta altrimenti si smonta il composto. Versare in una teglia per torte rovesciate imburrata bene e infarinata – Se adauga faina cernuta putin cite putin pentru a nu dezumfla compozitia. Se adauga untul topit amestecat in prealabil cu o lingura de faina si o lingura din compozitie, in felul asta nu se risca sa se dezunfle toata compozitia.Se varsa compozitia intr-o forma speciala pentru tarte cu fructe unsa bine cu unt si tapetata cu faina
Si fa cuocere per 20 minuti circa 180°C – Se coace pentru 20 minute la 180°C
Si rovescia dall’altra parte e si fa rafreddare – Se rastoarna pe partea cealalta si se lasa la racit
Io ho bagnato il pan di spagna con lo sciroppo delle pesche sciroppate – Eu am insiropat blatul cu sucul de la piersici in compot
150 gr panna fresca – 150 gr smintina pentru frisca
1 cucchiaio di zucchero a velo – 1 lingura de zahar praf
si monta la panna e si farcisce il pan di spagna – se bate frisca si se umple blatul
si decora con le fragole, ciufi di panna e zucchero dorato – se decoreaza cu capsuni, smintina si zahar colorat
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