Ingredienti – Ingrediente
250 gr ricotta – 250 gr urda
200 gr gherigli di noce – 200 gr de miez de nuca
1 spicchio di aglio – 1 catel de usturoi
100 gr parmigiano – 100 gr de parmigiano reggiano ras
sale aromatizzato – sare aromata
acqua di cottura della pasta circa 150 ml – apa fierbinte de la fiertul pastelor cam 150 ml
Ho mescolato sminuzzato prima nel Bimby il parmigiano poi il sale, le noci e l’aglio ed infine la ricotta fino ad ottenere una crema, essendo troppo densa l’ho diluita con l’acqua di cottura della pasta fino ad ottenere una crema fine e lucida con la quale ho condito la pasta – Am mixat mai intii parmigiano in Thermomix apoi am adaugat sarea, nucile si usturoiul si am mixat bine apoi urda si iar am mixat pina ce a devenit o crema, cum mi se parea prea consistenta deci greu de amestecat cu pastele am mai pus circa 150 ml de apa de la fiertul pastelor si a rezultat o crema fina si luciasa pe care am amestecat-o apoi cu pastele.
Rispondi