Ingredienti _Ingrediente:
250 gr acqua – 250 gr apa
75 gr olio – 75 gr ulei
40 gr zucchero – 40 gr zahar
1 cucchiaino di sale – o lingurita de sare
500 gr manitoba – 500 gr faina americana (manitoba, bogata in gluten)
un cubetto di 25 gr di lievito di birra – un cub de drojdie proaspata de bere (25 gr)
Si mettono gli ingredienti in ordine come sopra nel Bimby e si impasta 3 minuti. Si fa la prima lievitazione dopo di che si fanno le palline di 50 gr ciascuna, dovrebbero venire 18 pezzi. Si fanno nuovamente lievitare e si fanno cuocere in forno caldo a 180°C circa una decina di minuti _ Se pun toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise mai sus si se framinta 3 minute. Se lasa la crescut, apoi se imparte aluatul si se fac chiflele, eu le fac de 50 de gr fiecare si din cantitatea asta imi ies 18. Se lasa chiflele la crescut si se coc apoi in cuptorul cald la 180°C timp de 10 minute (timpul e variabil).
Se si fanno cuocere meno restano morbidi, se si fanno cuocere un po’ di più la crosta di venta più croccante, si possono spalmare prima della cottura con acqua o latte, o uovo _ Daca se coc putin ramine coaja moale, daca se coc un pic mai mult devine crocanta, eu nu le-am uns cu nimic dar se pot unge ori cu lapte, ori cu apa, ori cu ou, ori cu ulei
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