Ingredienti – Ingrediente:
2 porri – 2 bucati de praz
20 gr pomodori secchi – 20 gr rosii uscate
1 spicchio d’aglio – 1 catel de usturoi
20 gr olio extravergine d’oliva – 20 gr de ulei de masline extravirgin
500 gr cavolo verza – 500 gr varza
600 gr acqua – 600 gr apa
300 gr patate – 300 gr cartofi
1 vaschetta di cuore di brodo knorr – 1 cub de supa knorr
Ho tritato 5 sec vel 7 2 porri, 20 gr di pomodori secchi ed uno spicchio d’aglio. Ho aggiunto 20 gr di olio e cotto a 100° 3 min vel 1. Ho aggiunto 500 gr di verza tagliata e l’ho tagliata ancora 10 sec vel 4. Poi ho aggiunto 600 ml di acqua, 300 gr di patate a tocchetti, 2 cucchiaini di sale aromatizzato e un cubetto di brodo in gelatina knorr, fatto cuocere 40 min a 100° vel 1_Am mixat 5 sec viteza 7 2 bucati de praz, 20 de gr de rosii uscate si un catel de usturoi. Am adaugat 20 de gr de ulei si am copt la 100° 3 minute viteza 1. Am adaugat 500 de gr de varza taiata si am mixat 10 secunde viteza 4. Apoi am adaugat 600 gr de apa, 300 gr de cartofi taiati cuburi, 2 linguri de sare aromata si un cub de supa knorr in gelatina, copt 40 de minute 100° viteza 1
Servita con il pane vecchio e duro tagliato a cubetti_Servita cu piine veche taiata cuburele
Foarte interesante retetele tale! Mi-as dori sa am timp sa le incerc pe toate!
Commento di Active News — 19 novembre 2014 @ 15:19
Iti doresc sa il ai! Multumesc frumos.
Commento di adriananicoleta — 19 novembre 2014 @ 20:12