La ricetta di aura_Reteta aurei
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Ho tagliato a cubetti 2 melanzane medie e le ho messe a cuocere nel fornetto in una teglia spruzzata d’olio, spruzzate anch’esse con un po’ di olio e salate. A parte ho soffritto una bella cipolla bianca e quando le melanzane erano colorite le ho aggiunte, sgrassato con del vino bianco e aggiunto i ceci e la salsa di pomodoro (la mia era un avanzo del liquido dell’ https://adriananicoleta.wordpress.com/2013/09/10/antipasto-piemontese_aperitiv-piemontez/ ma la ricetta di aura prevedeva salsa di pomodoro), ho lasciato finire di cuocere altri 15 minuti, aggiunto delle foglie di sedano e servito, ottimo_Am taiat cuburele 2 vinete de marime medie si le-am pus la copt in cuptoras intr-o tava pulverizata cu putin ulei, acelasi ulei pulverizat si peste bucatelele de vinete plus sare. Intr-o tigaie am inmuiat o ceapa mare alba si cind vinetele s-au colorat le-am adaugat deasupra, am pus putin vin alb si cind s-a evaporat am adaugat nautul si sosul de rosii (eu am folosit lichidul ramas de la https://adriananicoleta.wordpress.com/2013/09/10/antipasto-piemontese_aperitiv-piemontez/ dar reteta aurei prevedea sos de rosii), am lasat la fiert inca 15 minute si apoi am adaugat citeva frunze de telina si servit, foarte bun.
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