La mia cucina_Bucataria mea

7 febbraio 2010

Gugelhupf al cioccolato e acqua_Guguluf cu ciocolata si apa

Filed under: 08.6 Cioccolato_Ciocolată, 09. Dolci_Dulciuri — Tag:, , , , , — Adriana Nicoleta @ 12:25

La ricetta originale si trova quì_Reteta originala se gaseste aici

http://www.coquinaria.it/forum/showthread.php?89413-A-Chocolate-Cake-expecially-per-Cindy&highlight=chocolate+cake+cindy

Ingredienti_Ingrediente:

200 gr di zucchero – 200 de gr de zahar

200 gr di farina – 200 gr de faina

50 gr di cacao – 50 gr de cacao

7 gr di lievito per dolci – 7 gr de praf de copt

1 cucchiaino di bicarbonato – o lingurita de bicarbonat

2 uova – 2 oua

100 gr di olio di semi – 100 gr de ulei din seminte

100 gr di latte – 100 gr de lapte

150 gr di acqua bollente – 150 gr de apa fierbinte

Ho mescolato, come consigliato da Marina, gli ingredienti liquidi in una ciotola e quelli solidi in un altra_Am amestecat, dupa sfatul Marinei, ingredientele lichide intr-un castron si cele solide intr-altul

Poi le ho mescolato insieme aggiungendo un po’ alla volta gli ingredienti solidi a quelli liquido_Apoi le-am amestecat adaugind cite un pic ingredientele solide in cele lichide

E poi ho aggiunto l’acqua bollente e mescolato nuovamente_Apoi am adaugat apa fierbinte si amestecat din nou

Messo nella forma di kugelkupf di silicone_Pus in forma de kugelkupf de silicon

Cotto un’ora a 180°C e sformato quando era completamente freddo_Copt o ora la 180°C e scos din forma cind era complet rece

La sezione, è molto scuro ma è morbido e non è per niente secco_Sectiunea, e foarte inchis la culoare si nu e deloc uscat

6 commenti »

  1. fain arata,nu am inca forma,dar e pe vine

    Commento di pansy — 7 febbraio 2010 @ 22:48

  2. Se poate face si intr-o forma de colac normal.

    Commento di adriananicoleta — 7 febbraio 2010 @ 22:58

  3. Che bello questo dolce! Mi era sfuggito su coquinaria. Grazie

    Commento di Laura — 2 febbraio 2011 @ 01:00

  4. Molto buono anche.

    Commento di adriananicoleta — 2 febbraio 2011 @ 09:10

  5. Il vazusem demult dar abia acum vreo luna m-am hotarat sa-l fac pentru prima data. Daca mi-as fi putut imagina ca pe cat este de simplu de facut pe atat este de bun , nu as fi asteptat atat. Mai mult timp ia cantaritul decat preparatul in sine si CEL MAI IMPORTANT nu se poate da gres. De atunci il fac intr-una , imi place foarte mult la micul dejun cu marmelata de prune ( facuta de mine ). Numai bine, Geta

    Commento di Geta — 24 ottobre 2011 @ 18:34

  6. Ma bucur ca ti-a placut, e foarte bun.

    Commento di adriananicoleta — 24 ottobre 2011 @ 21:52


RSS feed for comments on this post.

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...

Blog su WordPress.com.

%d blogger cliccano Mi Piace per questo: